Publicatie in internationaal vakblad. Read all about it!

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, Artikel, Magazine, Lash Stylist Magazine

Hoi allemaal! Ik ben weer terug van een heerlijke vakantie en heb er inmiddels alweer een aantal werkweken opzitten. Voor mijn vakantie ben ik gevraagd om een artikel te schrijven voor Lashstylist Magazine. Hét internationale vakblad voor wimperstylisten.

Het beroep wimperstylist(e) is voor het grootste gedeelte een zittend beroep. Dus de redacteuren hebben mij gevraagd of ik kennis en tips kan overdragen aan hun lezers. -En uiteraard ook aan henzelf gezien de redacteuren ook nog beautysalons hebben.- Deze tips zijn uiteraard ook toepasbaar voor ander specialisten uit de beautybranche die vaak in een voorovergebogen houding zitten.

Zittend beroep

Wanneer je een beautyspecialist bent neem je plaats achter de cliënt en ben je genoodzaakt om net iets naar voren te buigen aangezien er op het gezicht neergekeken moet worden.  Op zich is hier niets mis mee. Het menselijk lichaam is in staat deze houding aan te nemen en er ook een poos in te blijven zitten. Het is wel zo dat deze houding niet een lichaamseigen houding is en dat deze houding niet de hele dag door kan plaatsvinden.

Helaas is dit wel de harde realiteit voor de wimperstyliste of beautyspecialist. Continue wordt er van het lichaam gevraagd in een lichte gebogen houding achter de cliënten plaats te nemen en deze van prachtige wimpers te voorzien. Een win voor de cliënt, maar de beautyspecialist houdt er aan het einde van de dag last van de nek, rug of schouders (of allemaal) aan over.

Je kan natuurlijk denken: “Ja, hier heb ik voor gekozen en daar moet ik mee leven.” Maar ik zeg: “Nee, dat hoeft zeker niet.”

Magazine

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, Artikel, Magazine, Lash Stylist Magazine

Er zijn een aantal simpele oefeningen en stappen die je als beautyspecialist kunt ondernemen, waarbij je lichamelijk baat heb. Ik heb ze omschreven in het artikel van Lash Stylist Magazine, die vanaf morgen online te bestellen is of voor de trouwe abonnees morgen op de deurmat valt.

Wil jij ook dit artikel lezen? Je bestelt het magazine hier.

Stay strong! – Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?