Praktijk voor Sport- en Ontspanningsmassage

Over Rob

Hallo,

Mijn naam is Rob Holt. Ik ben altijd heel sportief geweest. Ik heb op hoog niveau gevoetbald (keeper) bij Stormvogels Telstar. Het was daarom een logisch gevolg mijn beroep in de sport te vinden, eerst als personal trainer. Door het coachen en trainen van sporters met allerlei verschillende doelen, werden mijn eigen interesses verbreed. Daarom wilde ik nog een verdiepingsslag maken in de menselijke anatomie en verder studeren voor Sportzorgmasseur.

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Nederlands Genootschap Sport & Wellness Massage en ben SCAS gecertificeerd (zorgverzekering). Ik probeer hieronder kort uit te leggen wat ik voor je kan betekenen.

Sportmassages, ontspanningsmassages en blessurepreventie
In mijn praktijk in Purmerend help ik je graag verder met sportmassages, ontspanningsmassages en blessurebehandelingen. Ook wordt er kinesiotape toegepast in verschillende blessure(preventie) behandelingen. Wist je trouwens dat sommige zorgverzekeraars sportzorgmassages vergoeden? Je hoort het. Ik praat veel over sportmassages, omdat ik zelf heel veel met sport bezig ben. Maar wist je dat slechts 10% van mijn klanten meer dan 2x per week sport? Het overgrote deel wat bij mij op tafel ligt, zijn voornamelijk personen die een zittend of juist zwaar beroep en komen vaak voor een massage van de rug, nek en schouders. Dit kan zowel een ontspanningsmassage als een sportmassage zijn.

Waarom?
Ik kan wel 100 redenen geven waarom massages goed voor je zijn. Hieronder lees je er een aantal:
– Massage verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Goed na het (intensief) bewegen!
– Tijdens een massage wordt endorfine door je lichaam aangemaakt. Dat verlaagt je pijnen.
– Massage verbetert de weerstand.
– Masseren bevordert de slaap.
– Massage geeft rust in je hoofd.
– Massage bevordert de aanmaak van serotonine en oxytocine, beide feelgood hormonen die rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand opleveren.

Voor wie?
Voor iedereen die zich wil laten behandelen na (intensieve) training of arbeid, die vastzit of gewoonweg het even nodig heeft om te relaxen.
Ik werk ook voor bedrijven die er alles aan doen om hun werknemers gezond en ontspannen te houden. Ik behandel je graag in mijn gezellige praktijk. Maar op aanvraag kom ik bij je thuis of op kantoor (groepen).

Team work
Ik heb twee fantastische collega’s in mijn praktijk. April en Roxanne. Beide met hun eigen specialiteiten. Beide geven ze heerlijke ontspanningsmassages. Roxanne is schoonheidsspecialist en werkt daarnaast ook in haar eigen praktijk (Waxy Purmerend). April verzorgt daarnaast ook hotstone massages en heerlijke magnesiumpakkingen. Daarnaast wordt zij opgeleid in sportmassage en medical taping. Door de handen in één te slaan kunnen we samen meer mensen helpen in de massagepraktijk.

Heb je nog vragen?
Kijk rustig rond op de website. Je vindt hier veel informatie. We helpen je ook graag verder via WhatsApp. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Stay strong!

Rob Holt
Sportzorgmasseur

Rugmassage - Rob Holt Massage
Rob Holt Massage Purmerend 3025
Massage - Rob Holt Sportmassage Purmerend Monnickendam
Rob Holt Massage Purmerend 0127
Kinesiotaping Rob Holt Massage Purmerend
Rob Holt Sportmasseur van het Jaar 2017
Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?