2023 wordt weer een druk jaar

Happy new year! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad. Mijn eerste werkdag van het jaar zit er alweer op en ik neem nog snel even de tijd om je te updaten over het komende jaar voordat ik m’n bed induik. April en ik hebben oud en nieuw gezellig met de familie gevierd. Lekker gek gedaan en meegezongen met het spel Hitster. Heerlijk gegeten. En nog meer gegeten. Ja, die schoonmoeder van me bakt heerlijke oliebollen. En jongens… wat hebben we weer genoten van al het vuurwerk wat rond twaalf uur de lucht ingeschoten werd. Het was net lente, want we stonden allemaal met open jas te genieten van al het moois.

Goede voornemens

Bijna alle Nederlanders hebben goede voornemens. Maar na twee weken houdt slechts 8% van alle goede voornemens stand. Waarom is dat? Sommige voornemens zijn te groot of te ambitieus. Dus zorg dat je doelen altijd realistisch en haalbaar zijn. Heb jij ook goede voornemens? Herinner jezelf elke dag waarom je voornemen zo belangrijk voor je is. Geloof me. Dan ga je slagen!

Ik heb ook een goed voornemen en aan daaraan móét ik me echt houden, omdat het eigenlijk niet anders kan. Míjn goede voornemen is dat ik vanaf nu een klantenstop heb. Vanwege de toenemende drukte lukt het mij niet om nieuwe klanten aan te nemen. Ik moet dit doen zodat ik mijn vaste klanten kan blijven voorzien van een plek. Dat betekent dat ik de klanten die ik al eerder heb behandeld (of cadeaubonnen hebben gekocht) uiteraard nog wel verder help in de massagepraktijk. Ongeacht met welke frequentie je komt.

Reserveren

Wat is er veranderd? Online reserveren voor een behandeling van mij (Rob) is niet meer mogelijk. Je kan jezelf echter nog wel op de wachtlijst plaatsen. Maar de Whatsapper of beller is uiteraard sneller. Of maak direct na je behandeling in de praktijk een nieuwe afspraak.

Voor geheel nieuwe klanten en klanten van April

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, magnesium_kristallen_magnesiumkristallen agenda

April heeft een wisselend werkschema en neemt daarom wel nog online boekingen aan. Maar let op. Ook zij heeft beperkt ruimte voor nieuwe klanten en zit gauw vol.

Heb je nog vragen?
Je weet me te vinden.

Dan rest mij alleen nog je een geweldig 2023 toe te wensen!

Stay strong!
– Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?