Sportzorgmasseur van het jaar 2017/2018

Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar

Een paar weken geleden hoorde ik dat ik genomineerd was voor ‘Sportzorgmasseur van het jaar 2017-2018’. Uiteraard voelde ik me al vereerd door deze nominatie.

En vandaag, nota bene de eerste dag van mijn vakantie, kreeg ik te horen dat ik daadwerkelijk ben verkozen tot Sportzorgmasseur van het Jaar! ECHT SUPER BLIJ ben ik met deze titel.

La vita e bella!

Ik had niet verwacht dat ik deze titel zou krijgen, dus heb ik mijn veel eerder geboekte vakantie niet verplaatst naar aanleiding van die nominatie. Ik kan daarom de prijs helaas niet persoonlijk in ontvangst nemen op de NGS Kennisdag 2017. Uiteraard ben ik er volgend jaar wél weer bij.

Zo zie je maar dat hard werken wordt beloond en dat je op je eerste vakantie dag nog zó kan worden verrast. Vanavond vier ik natuurlijk met April even een feestje op Sicilië en daarna kunnen we lekker relaxen de komende dagen.

Dus ik wil ook namens deze weg de jury hartelijk bedanken. Ik ben bijzonder vereerd dat mijn ontwikkeling in het massagevak van de afgelopen jaren niet onopgemerkt is gebleven. En ook aan het bestuur van NGS Sport- en Wellnessmassage: ontzettend bedankt voor deze kans!

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Vakantie, Italië, Sicilië

Groetjes uit Italië! Ciao.

Stay strong! – Rob

#WorkHardPlayHardRestHard #RelaxRelieveRenew

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?