Happy new year!

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, magnesium_kristallen_magnesiumkristallen

Ik stond er tot voor kort niet echt bij stil, maar wat is 2022 een GOED jaar geweest! Ik heb verschillende mooie reizen met Rob mogen maken. Ik heb in maar liefst TWEE ontzettend gave theaterproducties gestaan. Waardoor ik ook veel nieuwe, leuke en lieve mensen heb leren kennen (en fijne vrienden aan heb over gehouden). Ik ben begonnen aan nóg een massageopleiding en merk dat sportmassage toch echt wel mijn ding is. En dat ik daardoor mijn klanten nu nog beter kan helpen.

Vast en steady

Het was het jaar dat mijn massageklantenkring heel steady werd. Én het jaar dat ik voor het eerst in mijn leven een vast contract kreeg. Iets waar ik nooit veel waarde aan hechtte. Maar nu ik hem in de pocket heb, dat toch wel een lekker gevoel geeft. Begin 2022 was ik pas 4 maanden in dienst bij het ziekenhuis en in het afgelopen jaar heb ik mijn collega’s veel beter leren kennen. En met deze gezellige bende van ellende kan je echt lief en leed delen.

Drukke weken

En met 20 uur werken in het ziekenhuis, 12-16 uur werken in de massagepraktijk, 1 dag naar school (plus huiswerk), studeren en repeteren voor de theaterproducties, sporten (als ik er al aan toe kom) en nog een huishouden draaiende zien te houden (ja, en er komen 2 tot 3 wassen per dag met handdoeken uit de massagepraktijk) kom ik soms wat uren te kort in een week. Dan kan ik altijd op m’n lieve moeder rekenen, die weer eens wat koolhydraatarms heeft gekookt of gebakken. En die op zoveel andere manieren voor ons klaar staat. En uiteraard mijn grootste fan is wanneer ik op de planken sta.

Mijn grootste steun

Ik ben ook super blij met mijn lieve Rob. Die maakt nóg gekkere weken dan ik. Hij werkt bijna fulltime in de massagepraktijk, loopt stage en is dit jaar ook nog ‘even’ begonnen met een Hbo studie fysiotherapie. Hij werkt er hard voor. Haalt prachtige cijfers. En soms als ik dan wakker wordt en hij de deur al uit is, staat er gewoon al een lekkere lunch voor me klaar, met de allerliefste briefjes in mijn werktas. Niets meer dan liefde voor deze man. Enorm veel. Ik hou van je en ben trots op je. ❤️

Relaxt

En terwijl ik dit schrijf wacht ik op mijn laatste 2 massageklanten die ik nog even ontspannen het nieuwe jaar in mag sturen. Hierna heb ik even een paar dagen vrij. Wat echt voelt als een mini vakantie. Ik ga vanavond alvast de boodschappen halen voor de jaarwisseling. En ik kan nu al niet wachten om dan met de familie relaxt spelletjes te spelen, gezellig te eten en met elkaar naar het mooie vuurwerk te kunnen kijken. En kunnen proosten op het nieuwe jaar.

Zo… en nu genoeg sentiment. Ik hoop dat ook jij met trots op een fijn jaar kan terugkijken. En ik wens je al het goeds voor 2023!

Veel liefs,
April

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?