In de jury voor NGS

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, Artikel, Krant, Jury, Award

Dat mag in de krant! En dat deed het ook. Ik stond deze week in het Purmerender Dagblad én in het Gezinsblad.

Lees hieronder het hele bericht van het Purmerender Dagblad:

Purmerender in Vakjury Nederlandse Sportmasseurs

De Purmerendse sportmasseur Rob Holt (32) nam dit jaar plaats in de vakjury voor de Nederlandse brancheorganisatie voor sportmassage NGS. De reden dat hij gevraagd is om plaats te nemen in de jury is omdat hij vorig jaar zelf benoemd is tot ‘Sportzorgmasseur van het Jaar 2017-2018’.

Jurylid
“Ik vond het een enorme eer om te mogen deelnemen aan de vakjury,” vertelt Rob. “Dat ik dit jaar het stokje mocht doorgeven en iemand anders blij mocht maken met deze titel vond ik een bijzondere ervaring.” Dan vertelt hij vol trots: “Dat mensen op mijn expertise vertrouwen geeft me genoegen voor het harde werk wat ik investeer in mijn eigen praktijk. Ik ga zelf regelmatig terug naar de schoolbanken om weer nieuwe technieken te leren en om up-to-date te blijven van de (medische) ontwikkelingen in de sportzorgwereld. Om te groeien in mijn werk vind ik het belangrijk om te doen wat ik leuk vind, waar ik passie voor heb. Daarom vind ik het ook niet erg om terug te gaan naar de schoolbanken. En daar heb ik ook de genomineerden op beoordeeld.”

Titels
Er waren weer honderden aanmeldingen bij brancheorganisatie NGS. Gelukkig voor Rob kreeg hij een ‘shortlist’ en waren er per categorie nog maar vier genomineerden te beoordelen. Rob moest hen punten geven op bijvoorbeeld op hun opleidingen en bijscholingen, hun verschijning online en social media en hoe zij zich voor de brancheorganisatie hebben ingezet. “In de categorie Sportzorgmasseur sprong Yvonne Hartog er direct uit op het online onderdeel voor mij,” aldus Rob. Daar heeft ze uiteindelijk bij meerdere juryleden veel punten mee gescoord en werd zo ‘Sportzorgmasseur van het jaar 2018-2019’. Naast de titel Sportzorgmasseur van het Jaar, waren er nog twee andere categorieën te behalen, namelijk de Sportmasseur van het Jaar en Wellnessmasseur van het Jaar.

Weidevenne
Rob werkt als freelancer voor veel verschillende sportclubs en wellnessresorts en heeft een goedlopende massagepraktijk in Purmerend Weidevenne. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.robholtsport.nl of op https://www.facebook.com/holtsportmassage.

Ik ben natuurlijk erg tevreden met dit artikel. Leuk dat er aandacht aan mijn juryschap is besteed.

Stay strong! – Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?