De praktijk is OPEN (Lockdown update van 20 december 2021)

Lockdown update: Praktijk open

Goed nieuws! De praktijk mag open blijven. En ik kan gewoon doorwerken. Alle afspraken gaan door.

RIVM

Uiteraard wordt er in de praktijk (nog steeds) gewerkt volgens de richtlijnen van de RIVM. Heb je klachten? Blijf thuis! Laat het me alsjeblieft tijdig weten, want dan kan ik iemand anders blij maken met jouw plek. Er is vanwege de grote drukte beperkt plek.

Wkkgz

Rob Holt Sportmassage, Masseur, Purmerend, Sportzorgmasseur van het Jaar, Masseur van het Jaar, Thuiswerken, Thuiswerkplek, Goede Houding, Klachten Voorkomen

Je kan snappen dat ik enorm opgelucht ben dat ik deze lockdown wel mag open blijven. Ik val namelijk onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Masseurs die vallen onder de Wkkgz kunnen open volgens normale tijden. 

Uiteraard vind ik het ontzettend naar voor alle andere collega masseurs die nu niet mogen werken en alle andere contactberoepen en een ieder die nu niet zijn mooie vak mag uitoefenen. Laten we hopen dat ook dit weer snel voorbij zal gaan.

Vragen

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden rondom je afspraak? Neem dan gerust contact met me op.


Stay strong! – Rob

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Vragen?
Hoi,

Leuk dat je mijn site bekijkt. Kan ik je nog ergens mee helpen?